Шлайфове биакс

14 продукта

14 продукта

14 продукта
Преглед
Пневматичен шлайф HBMПневматичен шлайф HBM
Пневматичен шлайф HBM
ПЦД: 40.8 лв Цена35.40 лв.
Без ДДС 29.50 лв.
Високооборотен пневматичен шлайф 22 000 об.Високооборотен пневматичен шлайф 22 000 об.
Високооборотен пневматичен шлайф 22 000 об.
ПЦД: 36.6 лв Цена28.20 лв.
Без ДДС 23.50 лв.
50%
Пневматичен шлайф с регулируемо въртене HBMПневматичен шлайф с регулируемо въртене HBM
Пневматичен шлайф с регулируемо въртене HBM
72.60 лв. Цена36.60 лв.
Без ДДС 30.50 лв.
Пневматичен мини шлайфПневматичен мини шлайф
Пневматичен мини шлайф
ПЦД: 69 лв Цена32.40 лв.
Без ДДС 27.00 лв.
Пневматичен пистолет за вулканизация 2500 rpm 5nmПневматичен пистолет за вулканизация 2500 rpm 5nm
Пневматичен пистолет за вулканизация 2500 rpm 5nm
ПЦД: 174.52 лв Цена80.40 лв.
Без ДДС 67.00 лв.
Пневматичен ъглошлайф с регулируема скорост HBMПневматичен ъглошлайф с регулируема скорост HBM
Пневматичен ъглошлайф с регулируема скорост HBM
ПЦД: 84.6 лв Цена60.60 лв.
Без ДДС 50.50 лв.
Пневматичен шлайф с аксесоариПневматичен шлайф с аксесоари
Пневматичен шлайф с аксесоари
ПЦД: 51 лв Цена33.60 лв.
Без ДДС 28.00 лв.
Виж повече
Пневматичен ъглошлайф HBMПневматичен ъглошлайф HBM
Пневматичен ъглошлайф HBM
ПЦД: 97.8 лв Цена58.20 лв.
Без ДДС 48.50 лв.
Пневматичен ъглошлайф 50мм HBMПневматичен ъглошлайф 50мм HBM
Пневматичен ъглошлайф 50мм HBM
ПЦД: 96.00 лв Цена70.80 лв.
Без ДДС 59.00 лв.
Пневматичен шлайф, дълъг, двуосов ZIONAIRПневматичен шлайф, дълъг, двуосов ZIONAIR
Пневматичен шлайф, дълъг, двуосов ZIONAIR
ПЦД: 153.26 лв Цена152.40 лв.
Без ДДС 127.00 лв.
Виж повече
Комплект пневматичен шлайф 10 бр.Комплект пневматичен шлайф 10 бр.
Комплект пневматичен шлайф 10 бр.
ПЦД: 73.20 лв Цена53.40 лв.
Без ДДС 44.50 лв.
Пневматичен шлайф 2500 RPM
Пневматичен шлайф 2500 RPM
ПЦД: 133.98 лв Цена114.60 лв.
Без ДДС 95.50 лв.
Виж повече

Наскоро разгледани